Hoe werkt het?

Stap 1: Maak een keuze

Als eerste maakt u een keus uit een van onze 3 abonnementen. De keuzes zijn:
– Maandelijks
– 1 keer in de 2 maanden
– Elk kwartaal.

Maandelijks

Voor maar € 34,95 ontvangt u elke maand een delicatesse box met de lekkerste producten van onze leveranciers. Elke maand ontvangt u een bericht van ons met het assortiment van onze delicatesse boxen. Dit kunnen borrelboxen, vrijmibo boxen of zelfs barbecue boxen zijn. De keus maakt u zelf. U geeft aan welke u wilt ontvangen en wanneer u deze wilt ontvangen. Al onze delicatesse boxen zijn gebaseerd op 2 personen.

1 keer in de 2 maanden

Als u de box niet elke maand wilt ontvangen kunt u ook kiezen om deze elke twee maanden te ontvangen. De inhoud en de kwaliteit is hetzelfde alleen ontvang u de box 1 keer in de 2 maanden voor maar € 37,95. Elke twee maanden kunt u zelf kiezen welke box u wilt ontvangen. Dit kunnen borrelboxen, vrijmibo boxen of zelfs barbecue boxen zijn. De keus maakt u zelf. Ook geeft u zelf aan wat voor u het beste moment is om onze delicatesse box te ontvangen. Het moment wanneer u een delicatesse box kunt bestellen zijn januari-februari, maart-april, mei-juni, juli-augustus, september-oktober, november-december. Als u in mei een box heeft besteld kunt u pas in juli weer een delicatesse box bestellen. Wilt u toch elke maand een delicatesse box ontvangen? Geen probleem! We zetten uw abonnement in een maandelijks abonnement. Al onze delicatesse boxen zijn gebaseerd op 2 personen.

Kwartaal

Niet elke maand een delicatesse box ontvangen maar toch genieten van onze producten? Kies dan voor het abonnement elk kwartaal. U kunt eens in de drie maanden een keuze maken uit onze delicatesse boxen. Dit kunnen borrelboxen, vrijmibo boxen of zelfs barbecue boxen zijn. De keus maakt u zelf. U bepaalt zelf het moment wanneer u deze wilt ontvangen. In de kwartalen januari-maart, april-juni, juli-september en oktober-december een keuze maken uit onze delicatesse boxen assortiment. Al onze delicatesse boxen zijn gebaseerd op 2 personen.

Stap 2: Het ontvangen van de delicatesse box

Als u een abonnementskeuze heeft gemaakt zullen we voor donderdag u een WhatsApp bericht sturen of u een box die week wilt ontvangen. U ontvangt een bericht of u iets wilt ontvangen dit weekend. Als u dat weekend een delicatesse box ontvangen zullen we een bericht sturen met ons assortiment voor die maand.
Heeft u een keuze kunnen maken? Stuur ons een appje! Stuur ons een bericht voor
donderdag of u een borrel box, barbecue box of een van onze andere boxen wilt ontvangen. We sturen u een bevestiging en een tikkie met het bedrag van uw gekozen abonnement.

Krijg je bezoek? Bestel extra!

Krijgt u mensen op bezoek en wilt u toch gebruikmaken van
uw box? Geen probleem! Stuur ons een bericht welke box u wilt en voor hoeveel personen.We maken uw bestelling in orde en zorgen dat u het voor het weekend in huis hebt. We sturen u een berichtje met een tikkie voor de extra producten.

Stap 3: Geniet!

Yes! Je box is binnen! Nu kan het genieten beginnen. Het weekend begint goed omdat u delicatesse box al binnen is. Houd de verse producten koel in de koelkast want zo blijven ze het lekkerst. Heeft u ervan genoten? Laat het ons weten! Laat een review achter met uw ervaring.

Top